Συχνές Ερωτήσεις

1Πώς μπορούν τα IT Career Bricks να με βοηθήσουν;
Το IT Career Bricks έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσει, όσους σπουδάζουν/σπουδάσανε ή μάθανε μόνοι τους hard skills στον χώρο του ΙΤ, στο να αυξήσουν τις μαλακές δεξιότητές τους (soft skills) και να τα προετοιμάσουν για το κυνήγι εργασίας. Ένας συνδυασμός των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε μια ευκαιρία εργασίας λόγω έλλειψης εμπειρίας ή του στοιχείου της έκπληξης κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.
Επίσης, στηρίζουμε τους νέους επιχειρηματίες που χρειάζονται συμβουλευτική όσον αφορά το πως να στήσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να αναλύσουν την υπάρχουσα αγορά και το αγοραστικό κοινό τους. Τέλος, παρέχεται καθοδήγηση σε ότι αφορά την ανάπτυξη της εταιρικής τους ταυτότητας αλλά και τον digital τεχνολογιών και εργαλειών που μπορούν να αξιοποιήσουν ώστε να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους δράση.
2Ποιες υπηρεσίες/προϊόντα είναι πιο κατάλληλα για εμένα;
* Κάντε την δωρεάν αξιολόγησή για να λάβετε προτάσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που σας ταιριάζουν καλύτερα. Για όσους αναζητούν συζήτηση σχετικά με τα επαγγελματικά τους σχέδια επειδή δεν είναι βέβαιοι για το τι θέλουν να επιτύχουν και πώς, προτείνουμε την έναρξη με μια 1-1 συνεδρία συμβουλευτικής για την καριέρα σας. Για νέους επιχειρηματίες, προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα πακέτο συμβουλευτικής για νέες επιχειρήσεις.
3Τι συμβαίνει μετά την εγγραφή στο IT Career Bricks;
Καλωσορίσατε στην κοινότητά μας! Μετά την εγγραφή στη σελίδα, προτείνουμε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας στο LinkedIn και στο Facebook. Με τη συμμετοχή σας στα κοινωνικά μας δίκτυα, μπορείτε να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο, να λαμβάνετε απαντήσεις σε ερωτήσεις σας και να ενημερώνεστε για νέες εξελίξεις. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε δωρεάν το πρώτο βίντεο του μαθήματος Career Development 4 Data Scientists video course.
4Πώς λειτουργούν τα online ραντεβού συμβουλευτικής;
Τα online ραντεβού συμβουλευτικής πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Μετά την αγορά ενός πακέτου, θα λάβετε πρόσβαση στο ημερολόγιο Calendly, όπου μπορείτε να κλείσετε τα ραντεβού σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα διαθέσιμα ωράρια. Εκεί θα βρείτε γενικές πληροφορίες για τις διαθέσιμες ώρες και τις ημέρες. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ορισμένες ώρες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες λόγω υψηλής ζήτησης. Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 45 λεπτά και πραγματοποιούνται με ανοιχτή κάμερα.
5Πώς μπορώ να δω τα πακέτα που περιέχουν βίντεο;
Μετά την αγορά ενός πακέτου με βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεό σας μέσω της πλατφόρμας μας και να βρείτε όλο το σχετικό υλικό σε αυτήν τη σελίδα. Στη σελίδα των μαθημάτων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας. Τα βίντεο που αγοράσατε θα είναι διαθέσιμα για εσάς για πάντα, και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όσες φορές επιθυμείτε, εκτός αν επιλέξετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
6Προϊόντα και Τιμές
Ανάπτυξη καριέρας για Data Scientists. Εκπαιδευτικά Βίντεο
 • Career Development 4 Data Scientists Επίπεδο 1: 29€
 • Career Development 4 Data Scientists Επίπεδο 2: 39€
 • Career Development 4 Data Scientists Πλήρες: 45€
Εκπαιδευτικά Βίντεο με Ραντεβού
 • Career Development 4 Data Scientists StepToStep1: 130€
 • Career Development 4 Data Scientists StepToStep2: 175€
 • Career Development 4 Data Scientists StepToStep Πλήρες: 250€
Ραντεβού Συμβουλευτικής για Καριέρα
 • 1 Career OneToOne: 45€
 • 2 Career OneToOne: 80€
 • 4 Career OneToOne: 140€
Διήμερα Σεμινάρια Καριέρας
 • Διήμερο Σεμινάριο Καριέρας μία θέση: 350€
 • Διήμερο Σεμινάριο Καριέρας δύο θέσεις: 600€
 • Διήμερο Σεμινάριο Καριέρας τρεις θέσεις: 750€
 • Διήμερο Σεμινάριο Καριέρας πέντε θέσεις: 1000€
Ηλεκτρονικά Βιβλία
 • IT Interview Bedtime Stories for Adults: 9€
 • Python and Data Structures, Data structures & job hunting platforms: 35€
Συμβουλευτική Νέων Επιχειρήσεων Ραντεβού Συμβουλευτικής για Νέες Επιχειρήσεις
 • Business development consulting μικρό πακέτο: 200€
 • Business development consulting μεσαίο πακέτο: 275€
 • Business development consulting μεγάλο πακέτο: 320€
7Φόρμα Σχολίων
Σας καλούμε να υποβάλετε τα σχόλιά σας ή να θέσετε ερωτήσεις μέσω της παρακάτω φόρμας. Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς, καθώς μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόβλημα με προϊόν ή πληρωμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, και η ομάδα υποστήριξης πελατών θα σας απαντήσει εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.

Έχετε ερωτήσεις; Στείλτε μας μήνυμα.