Καλωσορίσατε στο ερωτηματολόγιο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε καλύτερα τις επαγγελματικές σας δεξιότητες.

  • Αν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τους διάφορους τύπους συνεντεύξεων στον χώρο της τεχνολογίας πληροφορικής και να αποκτήσετε μια επισκόπηση της αγοράς, μπορείτε να δείτε το βιβλίο μας ΙΤ Interviews.
  •  Αν είστε νέος επιχειρηματίας και χρειάζεστε συμβουλευτική για τη δημιουργία της δικής σας εταιρείας, μπορείτε να εξετάσετε τα πακέτα που προσφέρουμε εδώ.
  • Αν επιθυμείτε να εμβαθύνετε στην Python και τις δομές δεδομένων, μπορείτε να εξερευνήσετε το βιβλίο μας Python 4 Data Scientists.
  • Αν θέλετε να μάθετε με καθοδήγηση μέσα σε λίγες ώρες όλα όσα χρειάζεστε για να βρείτε τον πρώτο σας ρόλο στο ΙΤ, επίσης αν έχετε συναδέλφους ή φίλους οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από ένα διήμερο σεμινάριο καριέρας εφ όλης της ύλης, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά εδώ.
  • Αν επιθυμείτε προσαρμοσμένη καθοδήγηση για να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να βρείτε μια θέση στον χώρο της τεχνολογίας πληροφορικής ή για να αναπτύξετε περαιτέρω την επαγγελματική σας πορεία, παρακαλούμε απαντήστε στις επόμενες 6 ερωτήσεις.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!

QUIZ

Ερώτηση 1: Έχετε ήδη δημιουργήσει ένα βιογραφικό που σας καθιστά περήφανους και δεν χρειάζεστε περαιτέρω υποστήριξη σε αυτόν τον τομέα.