Ανάπτυξη καριέρας στο ΙΤ

Σε αυτήν την ενότητα, θα ανακαλύψετε μια ποικιλία υπηρεσιών και προϊόντων που μπορούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές σας στον τομέα της επιστήμης των δεδομένων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση της πρώτης σας εργασίας στον τομέα των δεδομένων ή να προωθήσει την επαγγελματική καριέρα σας στον τομέα της πληροφορικής. Οι πόροι και τα εργαλεία που παραθέτουμε απευθύνονται σε αρχάριους και μεσαίου επιπέδου επαγγελματίες. Συγκεκριμένα, απευθύνονται σε άτομα που είτε έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους σε τομείς όπως η στατιστική, η μηχανική μάθηση, ο προγραμματισμός και οι βάσεις δεδομένων, είτε έχουν εμπειρία σε άλλους τομείς της πληροφορικής και επιθυμούν να επανακατευθυνθούν προς την επιστήμη των δεδομένων. Επιπλέον, για όσους/ες επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο της επιστήμης των δεδομένων αλλά δεν γνωρίζουν πώς να αρχίσουν την εκμάθηση των απαραίτητων σκληρών δεξιοτήτων (hard skills), συνιστούνται οι γενικές συνεδρίες συμβουλευτικής για καριέρα που περιγράφονται παρακάτω.

Εκπαιδευτικά Βίντεο

Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο σάς προσφέρουν τη δυνατότητα να μάθετε μόνοι/ες σας, στον δικό σας ρυθμό, μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα μας, ό,τι χρειάζεται για να επιτύχετε την επαγγελματική σας εξέλιξη. Κατασκευασμένα από επιστήμονες δεδομένων και επικεντρωμένα στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ατόμων, τα μαθήματα "Career Development 4 Data Scientists" προσφέρουν πάνω από 6 ώρες βίντεο και πολυτιμότατο συμπληρωματικό υλικό. Καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, από την δημιουργία του βιογραφικού σημειώματος και τις δεξιότητες στην παρουσίαση έως την κατανόηση διάφορων τύπων συνεντεύξεων και την παροχή συμβουλών για την επιτυχή διαχείρισή τους. Το συμπληρωματικό υλικό παρέχεται σε μορφή PDF στα αγγλικά, ενώ τα βίντεο είναι στα ελληνικά. Μετά την αγορά, όλο το υλικό κάθε πακέτου είναι προσβάσιμο στον προσωπικό σας λογαριασμό στη σελίδα itcareerbricks.com.

Career Development 4 Data Scientists Επίπεδο 1


Career Development 4 Data Scientists Επίπεδο 2


Career Development 4 Data Scientists
Πλήρες 45€

Εκπαιδευτικά Βίντεο με Ραντεβού

Εδώ έχετε τη δυνατότητα να μάθετε μόνοι σας, στον δικό σας χρόνο, αλλά και να λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την καριέρα σας μέσω online συνεδριών διάρκειας 45 λεπτών. Μετά από κάθε βίντεο μπορείτε να κλείνετε το 1-1 διαδικτιακό ραντεβού που περικλείεται στα παρακάτω πακέτα, ώστε να δούμε μαζί βήμα βήμα την κάθε ενότητα και τυχόν απορίες σας. Η κράτηση ραντεβού γίνεται μέσω της σελίδας Calendly που θα σας γίνει διαθέσιμη μετά την αγορά. Οι ενδεικτικές διαθέσιμες ώρες και ημέρες φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία του ημερολογίου. Τα ραντεβού πρέπει να κλείνονται τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση.

Ραντεβού Συμβουλευτικής για Καριέρα

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε ραντεβού συμβουλευτικής, τα οποία έχουν ως στόχο να σας υποστηρίξουν στην ανάπτυξη της καριέρας σας. Στα ραντεβού γενικής συμβουλευτικής μπορούμε να εργαστούμε μαζί πάνω σε κάποια συγκεκριμένη πρόκληση που αντιμετωπίζετε, είτε στην αναζήτηση εργασίας ή προγράμματος σπουδών, είτε κατά τη διάρκεια της εργασίας σας στον τομέα της τεχνολογίας. Αυτά τα 1-1 online ραντεβού διάρκειας 45 λεπτών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να σας εκπαιδεύσουν σχετικά με την παρουσίαση ενός έργου ή για να σας προετοιμάσουν για τεχνικές συνεντεύξεις. Κλείνετε τα ραντεβού σας μέσω της σελίδας Calendly, στην οποία θα έχετε πρόσβαση μετά την αγορά. Οι ενδεικτικές διαθέσιμες ώρες και ημέρες φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία του ημερολογίου. Τα ραντεβού πρέπει να κλείνονται τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση.

Διήμερα Σεμινάρια Καριέρας

Τα διήμερα σεμινάρια καριέρας πραγματοποιούνται online και προσφέρουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα έως και δέκα άτομα. Στόχος τους είναι να καλύψουν διάφορες ενότητες που μπορούν να υποστηρίξουν τους συμμετέχοντες την εύρεση εργασίας στο ΙΤ. Τα σεμινάρια διεξάγονται στα ελληνικά, περιλαμβάνοντας κάποια αγγλική ορολογία, και είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα. Οι ενδεικτικές διαθέσιμες ημέρες φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία του ημερολογίου σεμιναρίων. Αν θα σας ενδιέφερε κάποια ημερομηνία που δεν αναγράφεται παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο info@itcareerbricks.com για να εξεταστεί το αίτημά σας. Κάθε συμμετοχή πρέπει να δηλώνεται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν το σεμινάριο. Σε περίπτωση που αγοράσετε παραπάνω από μία θέσεις, παρακαλούμε αναφέρετε στη φόρμα συμμετοχής στην οποία θα έχετε πρόσβαση μετά την αγορά, τα ονοματεπώνυμα και τα email όλως των συμμετεχόντων (ανάλογα με τις θέσεις που αγοράσατε), ώστε να τους αποσταλεί η αντίστοιχη πρόσκληση.

(350€ / θέση)

Διήμερo Σεμινάριo Καριέρας μία θέση

(300€ / θέση)

Διήμερo Σεμινάριo Καριέρας δυο θέσεις

(250€ / θέση)

Διήμερo Σεμινάριo Καριέρας τρεις θέσεις

(200€ / θέση)

Διήμερo Σεμινάριo Καριέρας πέντε θέσεις

Ηλεκτρονικά βιβλία

IT interviews - bedtime stories for adults

Αυτό το βιβλίο αποτελεί μια συλλογή από 22 αληθινές ιστορίες συνεντεύξεων, σχετικές με διάφορους ρόλους στο IT. Σκοπός του είναι να μοιραστώ την προσωπική μου συνεντευξιακή εμπειρία, παρέχοντας πληροφορίες για τα θέματα που θίγονται κατά τη διάρκεια αυτών των συνεντεύξεων. Συμπεριλαμβάνονται τα ερωτήματα που μου έθεταν, τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων, τεχνικές διαπραγμάτευσης, καθώς και μια περιγραφή της αγοράς εργασίας στην Ευρώπη. Το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι γραμμένο στα αγγλικά, και τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται για φιλοζωικές δράσεις.

Ελπίδα

Python 4 Data Scientists

Αυτό το ebook θα σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα πώς να γράφετε προγράμματα, να εργάζεστε με δεδομένα και να είστε μέλος της αναπτυσσόμενης κοινότητας προγραμματιστών Python. Αν και δεν υποκαθιστά την πρακτική, έχει σκοπό να απλοποιήσει το ταξίδι. Τα βιβλία σχετικά με τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη λογισμικού τείνουν να είναι πολύπλοκα και με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι ένας συνοπτικός οδηγός θα έκανε το ταξίδι μου πιο εύκολο.

Σε λίγες μόνο σελίδες, αυτό το ebook καλύπτει θεωρία, παραδείγματα και περιγραφές σχετικά με τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό, την ανάλυση τύπων δεδομένων και τη θεωρία για τις πιο πολύτιμες δομές δεδομένων. Περιέχει επίσης τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους αλγόριθμους της αγοράς. Τέλος, αυτό το ebook περιλαμβάνει λυμένες ασκήσεις και συμβουλές για πλατφόρμες και εκπαίδευση για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στις συνεντεύξεις. Το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι γραμμένο στα αγγλικά. Τα έσοδα από αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο διατίθενται σε φιλοζωικές δράσεις.

Ελπίδα